Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Εκκενώνονται Χελυδόρεο και Ζάχολη

Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Εκκενώνονται Χελυδόρεο και Ζάχολη Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Με μήνυμα του 112 ζητείται από τους κατοίκους στο Χελυδόρεο και τη Ζάχολη της Ευρωστίνης να εκκενώσουν τα χωριά τους, καθώς μαίνεται ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στο Ξυλόκαστρο.

Το νέο μήνυμα από το 112 ήχησε στα κινητά τηλέφωνα στην περιοχή λίγο πριν από τις 13:30 το μεσημέρι της Δευτέρας και ανέφερε: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Χελυδόρεο και Ζάχολη του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, απομακρυνθείτε μέσω Επαρχιακής Οδού Καρυάς - Τρικάλων Κορινθίας».

Η φωτιά στο Ξυλόκαστρο καίει για δεύτερη ημέρα, απειλώντας οικισμούς της περιοχής. Δύο νέοι άνδρες που είχαν σπεύσει να βοηθήσουν στην κατάσβεση βρέθηκαν νεκροί τα ξημερώματα, καθώς παγιδεύτηκαν από τις φλόγες και δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Ελλάδα / Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Οι δήμοι που πλήττονται, όπως το Λουτράκι, οι Άγιοι Θεόδωροι και περιοχές της Πελοποννήσου, έχουν αποστείλει επιστολές διαμαρτυρίας στα αρμόδια υπουργεία
LIFO NEWSROOM
ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM