Φωτιά στην Πάρο: Οι φλόγες έφθασαν κοντά σε σπίτια - Διακοπές ρεύματος στο νησί (Εικόνες & Βίντεο)

Φωτιά στην Πάρο: Οι φλόγες έφθασαν κοντά σε σπίτια Facebook Twitter
parianostypos.gr
0

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Κώστος, στην Πάρο.

Σε επικοινωνία του Lifo.gr με αξιωματικό της Πυροσβεστικής η φωτιά αυτή την ώρα παρουσιάζει καλύτερη εικόνα, ωστόσο έχουν ενισχυθεί οι δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο.

Φωτιά στην Πάρο: Οι φλόγες έφθασαν κοντά σε σπίτια - Διακοπές ρεύματος στο νησί (Βίντεο) Facebook Twitter
parianostypos.gr

Νωρίτερα, οι φλόγες έφθασαν κοντά σε διάσπαρτες κατοικίες, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν αναφορές για υλικές ζημιές.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές επίγειες και εναέριες δυνάμεις, ενώ ενισχύονται από Νάξο, Σάμο, Αθήνα και Πειραιά.

«Οι φλόγες πλησιάζουν σε επικίνδυνα στρατηγικά σημεία»

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» ο δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος, είπε πως «το μέτωπο της φωτιάς δεν είναι μεγάλο, όμως πλησιάζει επικίνδυνα σε στρατηγικά σημεία σε χωριά με βλάστηση που αρπάζει γρήγορα. Έχουμε διακοπές ρεύματος από κολώνες που καίγονται. Η  φωτιά απέχει 200 μέτρα από το πρώτο σπίτι, ωστόσο δεν κινείται προς την κατεύθυνση των οικισμών αλλά σε πλάγια κατεύθυνση».

Φωτιά στην Πάρο: Οι φλόγες έφθασαν κοντά σε σπίτια - Διακοπές ρεύματος στο νησί (Βίντεο) Facebook Twitter
parianostypos.gr
Φωτιά στην Πάρο: Οι φλόγες έφθασαν κοντά σε σπίτια - Διακοπές ρεύματος στο νησί (Βίντεο) Facebook Twitter
parianostypos.gr
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM