Φωτιά στην Ηλεία: Χειρουργήθηκε ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε στο πόδι

Φωτιά στην Ηλεία: Χειρουργήθηκε ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε στο πόδι Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Στην ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου νοσηλεύεται ο 35χρονος πυροσβέστης από την 6η Ομάδα Δασοκομάντος που τραυματίστηκε χθες σοβαρά στο αριστερό πόδι κατά τη διάρκεια κατάσβεσης στην φωτιά στην Ηλεία.

Αρχικά διακομίστηκε με ελικόπτερο στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου και αμέσως μετά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και αμέσως μετά σε χειρουργική επέμβαση, η οποία, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, πήγε καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, επικοινωνούσε από την πρώτη στιγμή με τους γιατρούς για την πορεία της υγείας του πυροσβέστη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα το πρωί ο υπουργός επικοινώνησε και με τον ίδιο στον οποίο ευχήθηκε περαστικά, τονίζοντας ότι θα είναι πάντα δίπλα του για ό,τι χρειαστεί. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, θα ακολουθήσει και άλλη χειρουργική επέμβαση.

Χθες το βράδυ στο νοσοκομείο τον επισκέφθηκε ο Αρχηγός του ΠΣ, αντιστράτηγος, Θ. Βάγιας, ενώ δίπλα στον 35χρονο βρίσκονται συνεχώς οι συνάδελφοί του.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Ελλάδα / Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στα χιόνια από κυνηγούς, λίγα χιλιόμετρα από εκεί που είχε βρεθεί και το εξάρτημα του ΙΧ που ταίριαζε στο μοντέλο του οχήματος του 45χρονου
THE LIFO TEAM