Φωκίδα: Έβαλαν σορό γυναίκας σε ταξί για να γίνει η κηδεία στην Αρκαδία - Σχηματίστηκε δικογραφία

Φωκίδα: Έβαλαν σορό γυναίκας σε ταξί για να γίνει η κηδεία στην Αρκαδία - Σχηματίστηκε δικογραφία Facebook Twitter
0

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη βρίσκονται ένας άνδρας και μία 65χρονη, καθώς φέρεται να μετέφεραν με ταξί τη σορό της μητέρας της γυναίκας, την οποία είχαν τυλίξει με σεντόνι.

Η 65χρονη όταν πέθανε η 91χρονη μητέρα της, ζήτησε προσφορά από κάποια γραφεία τελετών για να μεταφέρει τη σορό της από τη Φωκίδα στον τόπο καταγωγής της στο νομό Αρκαδίας για να τελεστεί εκεί η κηδεία, αναφέρουν πληροφορίες του LamiaReport. Ωστόσο αποφάσισε να αναλάβει η ίδια τη μεταφορά της σορού από τη Φωκίδα στην Αρκαδία.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η 65χρονη φέρεται να έβαλε τη σορό της μητέρας της στο πίσω κάθισμα ενός ταξί συγγενικού της προσώπου.  Στη συνέχεια, η γυναίκα επιβιβάστηκε σε δικό της όχημα στο οποίο φέρεται να επέβαιναν και τα ανίψια της και ακολούθησαν το ταξί.

Αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό, πραγματοποίησαν έλεγχο στο όχημα της γυναίκας και στο ταξί στην περιοχή της Θήβας. Μέσα στο ταξί οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το Lamiareport, εντόπισαν στο πίσω κάθισμα τη σορό της 91χρονης, η οποία ήταν τυλιγμένη πρόχειρα με ένα σεντόνι.

Ο ταξιτζής και η κόρη της νεκρής οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Θηβών όπου σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ η σορός παρελήφθη από γραφείο τελετών για να οδηγηθεί στο νεκροτομείο, ώστε να γίνει νεκροψία - νεκροτομή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Λέσβο: Συνελήφθησαν στρατιωτικός και γιατρός

Ελλάδα / Δύο νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Λέσβο: Συνελήφθησαν στρατιωτικός και γιατρός

Στρατιωτικός κατηγορείται ότι χτύπησε τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδί του - Το δεύτερο αφορά γνωστό γιατρό της Μυτιλήνης, ο οποίος φέρεται να χειροδίκησε εναντίον της νεαρής κόρης του
LIFO NEWSROOM