Φάρσαλα: Επεισόδια σε οικισμό Ρομά- Νεκρός 40χρονος μετά από καβγά

Φάρσαλα: Νεκρός 40χρονος μετά από καβγά σε οικισμό Ρομά Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc/Αρχείο
0

Τον θάνατο ενός άνδρα είχαν ως αποτέλεσμα τα σοβαρά επεισόδια σε οικισμό των Ρομά στα Φάρσαλα.

Ο αρχικός διαπληκτισμός μεταξύ ατόμων που βρίσκονταν στον οικισμό των Ρομά στα Φάρσαλα εξελίχθηκε σε έντονο καβγά τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ifarsala.gr όταν τα πνεύματα οξύνθηκαν ο 40χρονος επιχείρησε να ηρεμήσει τους διαπληκτιζόμενους, με αποτέλεσμα να υποστεί ο ίδιος καρδιακό επεισόδιο.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κατόπιν δεν έλειψαν επεισόδια στο Κέντρο Υγείας με τους διαμαρτυρόμενους να προκαλούν φθορές στην κεντρική είσοδο των επειγόντων περιστατικών και σε άλλα σημεία. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και η κατάσταση εκτονώθηκε.

Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Τα αίτια και τις συνθήκες που συνέβη το περιστατικό ερευνά το Α.Τ. Φαρσάλων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ καλύπτει τα έξοδα ξενοδοχείου σε δικαιούχους φοιτητές σε 3 Πανεπιστήμια, σε 8 πόλεις για τα επόμενα δύο χρόνια

Ελλάδα / ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Kαλύπτει τα έξοδα ξενοδοχείου σε δικαιούχους φοιτητές σε 3 Πανεπιστήμια, σε 8 πόλεις για τα επόμενα δύο χρόνια

Με απόφαση που πήρε το Δ.Σ. του ΙΝΕΔΙΒΙΜ μετά από σχετικά αιτήματα Πανεπιστημίων, το Ίδρυμα αναλαμβάνει τα έξοδα στέγασης δικαιούχων φοιτητών σε ξενοδοχεία, σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες σε φοιτητικές εστίες Πανεπιστημίων - αρμοδιότητάς του και μη.   
LIFO NEWSROOM