Εύηνος: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη διέλευση μαθητών με συρμάτινη γέφυρα

Εύηνος: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη διέλευση μαθητών με συρμάτινη γέφυρα Facebook Twitter
0

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε το περιστατικό με μαθητές στο Θέρμο, που πέρασαν τον Εύηνο με χρήση συρμάτινης πεζογέφυρας και σιδερένιου κουβουκλίου. 

Αφού το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας, ο εισαγγελέας Αγρινίου παρενέβη αυτεπάγγελτα και ζήτησε να ληφθούν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο. 

Πέρασαν από τη γέφυρα για να επιστρέψουν σπίτια τους

Την Πέμπτη, εξαιτίας της κακοκαιρίας προκλήθηκε κατολίσθηση στην επαρχιακή οδό που συνδέει το Θέρμο με τα γύρω χωριά, με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος. Έτσι, μαθητές χρησιμοποίησαν τη συρμάτινη γέφυρα, για να περάσουν τον φουσκωμένο Εύηνο για να επιστρέψουν στα σπίτια τους. 

Ο δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας, δήλωσε ότι δεν υπήρξε ενημέρωση για το σχετικό περιστατικό και πως υπήρχε εναλλακτική διαδρομή. 

«Αντί το μεσημέρι να ειδοποιηθούμε, ώστε να φιλοξενήσουμε τα παιδιά σε ξενοδοχείο ή να μεταβεί ο οδηγός μέσα από την επαρχιακή οδό, γέφυρας Μπανιάρη-Γανίου, ώστε τα παιδιά να φτάσουν στα σπίτια τους, μπήκαν μέσα στο κουβούκλιο, που περνάει πάνω από τον φουσκωμένο ποταμό, που είχε στάθμη νερού 10 μέτρα. Από ό,τι με ενημέρωσαν συνεννοήθηκαν ο οδηγός και οι γονείς. Αυτό το αγνοούσε η περιφέρεια», δήλωσε στο Open ο κ. Κωνσταντάρας. 


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιλώντας ανοιχτά για όσα πολλές φορές μένουν στο περιθώριο ή αμφισβητούνται

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: Καλεσμένοι-έκπληξη και δεκάδες προσωπικότητες στο φετινό συνέδριο

Περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι του πολιτισμού, των επιχειρήσεων, της πολιτικής, των media, του ακτιβισμού και της κοινωνίας των πολιτών θα συζητήσουν ανοιχτά θέματα που αφορούν την ισότητα, τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στους χώρους εργασίας αλλά και στην καθημερινή ζωή.
LIFO NEWSROOM
Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Εργαζόμενοι και ασθενείς με εγκαύματα από ακτινοβολία UV σε χειρουργείο

Ελλάδα / Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Εργαζόμενοι και ασθενείς με εγκαύματα από ακτινοβολία UV σε χειρουργείο

Αρκετοί εργαζόμενοι εμφάνισαν συμπτώματα όπως πονοκεφάλους, ζαλάδες και άλλες παρενέργειες, ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία για τις πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία τόσο του προσωπικού όσο και των ασθενών
LIFO NEWSROOM
Μετς: Βίντεο από την στιγμή που ΙΧ στο οποίο βρέθηκε σορός άνδρα τυλίγεται στις φλόγες

Ελλάδα / Μετς: Βίντεο από την στιγμή που το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε σορός άνδρα τυλίγεται στις φλόγες

ο όχημα, το οποίο έφερε ξένες πινακίδες, φέρεται να ήταν σταθμευμένο για αρκετό καιρό στο σημείο, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής
LIFO NEWSROOM