Οι «εξορκιστές» της Θεσσαλονίκης επιμένουν στα social media: «Μακάριοι όσοι διώκονται για χάρη του Ιησού»

«Εξορκιστές» της Θεσσαλονίκης: Παραλήρημα στα social media- «Μακάριοι αυτοί που διώκονται για χάρη του Ιησού» Facebook Twitter
Φωτ: Facebook
0

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η υπόθεση με τους εξορκισμούς στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη από την αυτοαποκαλούμενη «Εκκλησία των Εθνών».

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 24χρονου και ενός 38χρονου, που ωστόσο αφέθηκαν χθες ελεύθεροι. Σε βάρος των δυο συλληφθέντων, του αυτοαποκαλούμενου Πατέρα Χαράλαμπου και και του υπεύθυνου Τύπου της συγκεκριμένης θρησκευτικής ομάδας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί θρησκευτικής ελευθερίας και ορίστηκε δικάσιμος για τις 14 Νοεμβρίου.

Η αυτοαποκαλούμενη «Εκκλησία των Εθνών» δημοσίευσε βίντεο στο YouTube, όπου σχολιάζει την «άδικη» -όπως λέει- σύλληψη του επικεφαλής της, ο οποίος τόνισε μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος ότι θα συνεχίσει να κάνει «το έργο του Κυρίου» και ότι δεν τον αποθάρρυνε η σύλληψη.

Στο βίντεο, απευθύνθηκε στον πνευματικό του ηγέτη και ιδρυτή της εκκλησίας των Εθνών Εμμάνουελ Τζοσούα λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «το καλό δεν είναι αρκετό γιατί το καλύτερο έρχεται». 

«Εμμάνουελ ο Θεός είναι μαζί μας. Όπως ήταν αναμενόμενο μας είδε ο εισαγγελέας και μας άφησε ελεύθερους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χριστιανούς, όλα τα παιδιά του θεού σε ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι μας στήριξαν με την προσευχή τους, με την στήριξη τους και με την αγάπη τους. Και θέλουμε να ξέρετε ότι και εμείς προσευχόμαστε για εσάς. Συνεχίζουμε να κάνουμε το έργο του κυρίου, όπως το κάναμε εδώ και 7 χρόνια τώρα εδώ στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο και ξέρουμε ότι το καλό δεν είναι αρκετό γιατί το καλύτερο έρχεται. Εμμάνουελ ο θεός είναι μαζί μας», αναφέρει στο βίντεο.

Είχε προηγηθεί βίντεο στο YouTube, όπου η αυτοαποκαλούμενη «Εκκλησία των Εθνών» υποστηρίζει ότι η σύλληψη του επικεφαλής της αλλά και οι διώξεις τον πιστών της συγκεκριμένης θρησκευτικής ομάδας προετοιμάζουν τα μέλη της για ένα νέο επίπεδο ζωής.

«ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!! Ποια είναι η κατάστασή σου αυτήν την ώρα; Αντιμετωπίζεις προκλήσεις και πειρασμούς; Μήπως σε διώκουν; Να θυμάσαι ότι όλα αυτά δεν έχουν σκοπό να σε καταστρέψουν αλλά να σε προετοιμάσουν για ένα νέο επίπεδο στη ζωή! Πάρε θάρρος! Ο Ιησούς Χριστός είναι μαζί σου», αναφέρει ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεο.

Παραλήρημα στα social media

Η ανάρτηση στα social media για την σύλληψη τους επικεφαλής: 

«Μακάριοι αυτοί που διώκονται για χάρη του Ιησού Χριστού! Η σύλληψη του πατέρα Χαράλαμπου είναι αναμφισβήτητη απόδειξη ότι ο Λόγος του Θεού δεν έχει αλλάξει και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ! Όπως αναφέρει ο σπουδαίος Απόστολος Παύλος στην Επιστολή προς Τιμόθεον Β' 3:11-12: "τους διωγμούς, τα παθήματα, που μου συνέβησαν στην Aντιόχεια, στο Iκόνιο, στα Λύστρα, ποιους διωγμούς υπέφερα· και απ’ όλα ο Kύριος με ελευθέρωσε. Kαι, μάλιστα, όλοι όσοι θέλουν να ζουν με τρόπο ευσεβή εν Xριστώ Iησού, θα διωχθούν".

Καθώς συνεχίζετε να μας θυμάστε στις προσευχές σας, πιστεύουμε ότι το παντοδύναμο χέρι του Θεού θα συνεχίσει να μας στηρίζει σε όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Εκτιμούμε την αγάπη και την υποστήριξη που δείξατε όλοι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους!

Σίγουρα τα καλύτερα έρχονται, στο παντοδύναμο όνομα του Ιησού Χριστού! Ο Θεός είναι μαζί μας!», έγραψε η «Εκκλησία των Εθνών»

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ