Την ώρα που η Αττική παραμένει στο «κόκκινο» σε ό,τι αφορά τον κορωνοϊό και το lockdown παρατάθηκε, ένα εστιατόριο στη Γλυφάδα λειτουργούσε πίσω από κλειστές πόρτες.

 

Η δημοτική αστυνομία έκανε έλεγχο την Κυριακή, έπειτα από καταγγελία ότι το εστιατόριο «λειτουργεί κανονικά, με λίγους πελάτες, πίσω από κλειστές πόρτες», ανέφερε σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

 

«Μπήκαν τα αναλογούντα πρόστιμα στους παρευρισκόμενους και στην επιχείρηση, έγινε σφράγιση της επιχείρησης και ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία για τους υπευθύνους της επιχείρησης με τη συνδρομή και της ΕΛΑΣ», ανέφερε ακόμη ο κ. Παπανικολάου.Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, πρόκειται για γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας, όπου διαπιστώθηκε ότι 16 άτομα απολάμβαναν το γεύμα τους.

 

«Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τα μαγαζιά εστίασης στην πόλης μας - και όλες τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους - με κάθε πρόσφορο μέσο που διαθέτουμε. Θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε για όσους παραβιάζουν τα μέτρα, με τέτοιο προκλητικό μάλιστα τρόπο», έγραψε ακόμη ο δήμαρχος Γλυφάδας και έκανε έκκληση για πιστή τήρηση των μέτρων.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr