Έρχονται καταιγίδες και Μποφόρ

Έρχονται καταιγίδες και Μποφόρ Facebook Twitter
1

Επιδείνωση του καιρού προβλέπει με έκτακτο δελτίο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η μεταβολή του καιρού που θα φέρει καταιγίδες και Μποφόρ αναμένεται από τα μεσάνυχτα απόψε και από τα δυτικά της χώρας ενώ βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο με εξασθένηση από την Τετάρτη το απόγευμα.

Βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους έντονες, προβλέπονται επίσης στη Θράκη και την Ανατολική νησιωτική χώρα, ενώ στα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι και οι ισχυροί νοτιάδες που θα φτάσουν και τα 8 μποφόρ. Οι νοτιάδες αναμένεται να εξασθενήσουν από το πρωί της Τετάρτης και σταδιακά από τα  δυτικά.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Ελλάδα / Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Η φωτιά στην Κερατέα, που ξέσπασε χθες το μεσημέρι και εξαπλώθηκε σε πολλές περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής, άφησε πίσω της έναν νεκρό, κατεστραμμένες κατοικίες, περιουσίες, αγροτικές και δασικές εκτάσεις
LIFO NEWSROOM