Επίθεση στο Α.Τ. Καισαριανής: Ανάληψη ευθύνης και απειλές από τη «Χαοτική Συγχορδία»

Επίθεση στο Α.Τ. Καισαριανής: Ανάληψη ευθύνης και απειλές από τη «Χαοτική Συγχορδία» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
2

Την ευθύνη για την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής τα ξημερώματα της 14ης Μαΐου ανέλαβε με ανάρτησή της στο διαδίκτυο η οργάνωση «Χαοτική Συγχορδία». 

Στο κείμενό της, η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση, αφού περιγράφει την επίθεση, κάνει αναφορές στον Δημήτρη Κουφοντίνα. «Κάθε λεπτό που δεν ικανοποιείται το αίτημα του, το μίσος μας διογκώνεται και προετοιμάζουμε νέες δράσεις με μεγαλύτερη κλιμάκωση. Αν ο Δημήτρης Κουφοντίνας πάθει το οτιδήποτε οι συνέπειες θα είναι μη διαχειρίσιμες. Θα σας κάψουμε ζωντανούς» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η «Χαοτική Συγχορδία», επισημαίνοντας ότι η επίθεση έγινε λίγες ώρες πριν συμπληρωθούν 34 χρόνια από την δολοφονία του Χρήστου Τσουτσούβη στο Γκύζη.

«Δέκα χρόνια πέρασαν από την στιγμή που ο αναρχικός επαναστάτης Μαουρίσιο Μοράλες σκοτώθηκε όταν εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός που μετέφερε. Σε αυτά τα 10 χρόνια η μνήμη του δεν ξεθώριασε ούτε στο ελάχιστο», αναφέρει η «Χαοτική Συγχορδία» στο κείμενό της, προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως «τιμούμε την μνήμη του μέσα από τις πράξεις μας και τις ακόρεστες από μίσος επιθέσεις μας. Θεωρούμε άστοχη την χρονική στιγμή για αναλύσεις επί αναλύσεων. Αφήσαμε τις πύρινες γλώσσες να μιλήσουν για μας». 

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουσίες σε ελληνικά αυγά: Πιο ασφαλή εκείνα από «το κοτέτσι της γειτόνισσας» ή του εμπορίου;

Ελλάδα / Ουσίες σε ελληνικά αυγά: Πιο ασφαλή εκείνα από «το κοτέτσι της γειτόνισσας» ή του εμπορίου;

Το δίλημμα στους καταναλωτές μετά την έρευνα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ΕΚΠΑ - Τι απαντά ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αυγού και ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ, Νικόλαος Θωμαΐδης
LIFO NEWSROOM
Μάνδρα: Ομόφωνα αθώοι από το Εφετείο οι τρεις κατηγορούμενοι για τις φονικές πλημμύρες

Ελλάδα / Μάνδρα: Ομόφωνα αθώοι από το Εφετείο οι τρεις κατηγορούμενοι για τις φονικές πλημμύρες

Απαλλάχθηκαν από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια η πρώην δήμαρχος Μάνδρας, ο τότε προϊστάμενος της Υπηρεσίας Δόμησης Ελευσίνας και η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Νομίζω το πιό τρομακτικό σ'αυτή την οργάνωση είναι το όνομά της. Άν μάλιστα φανταστώ τί μπορεί να γράφουν στις προκηρύξεις τους, μιλάμε για τον απόλυτο πανικό.