Επίθεση με γκλομπ στον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών

Επίθεση με γκλομπ στον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών Facebook Twitter
0

Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν έξω από τα γραφεία της Football League (η διοργανώτρια αρχή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Β' εθνικής) λίγη ώρα μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Ενώ έφευγαν από το κτήριο οι εκπρόσωποι των ομάδων, ο Γιώργος Στούπας, πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών δέχθηκε επίθεση με γκλομπ από άγνωστο άνδρα. Ο πρόεδρος της ομάδας έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος και ο δράστης επιβιβάστηκε σε μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο συνεργός του και αποχώρησε γρήγορα.

Πριν φύγει προσπάθησε να επιτεθεί και στον αντιπρόεδρο της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης που είναι και γιατρός έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ. Γεννηματάς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Ελλάδα / Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Το ποσοστό των γυναικών που βίωσαν σεξουαλική βία ως παιδιά στην Ελλάδα ανέρχεται σε 12,1% και το ποσοστό των ανδρών 15,3% - Παγκόσμια έρευνα με επικεφαλής την Ελληνίδα Εμμανουέλα Γακίδου
LIFO NEWSROOM