NEO VIDCAST

Επίθεση με γκαζάκια στη Zeus+Δione - Μαξίμου: «Θρασύδειλοι τραμπούκοι»

Επίθεση με γκαζάκια στη Zeus+Δione - Μαξίμου: «Θρασύδειλοι τραμπούκοι» Facebook Twitter
Eurokinissi - Φωτογραφία Αρχείου
0

Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης έξω από τα γραφεία της εταιρείας Zeus+Δione στο κέντρο της Αθήνας. 

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Σημειώνεται πως τον Φεβρουάριο 2018 άγνωστοι είχαν τοποθετήσει και πάλι γκαζάκι στα συγκεκριμένα γραφεία. Μέτοχος της εταιρείας ήταν η Μαρέβα Μητσοτάκη, ωστόσο το καλοκαίρι είχε γίνει γνωστή η αποχώρησή της.

Το περιστατικό σχολίασε πριν από λίγο, με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. «Θρασύδειλοι τραμπούκοι έκαναν απόψε το βράδυ, επίθεση με γκαζάκια και βενζίνη στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione, την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση. Ηρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει αταλάντευτα το δρόμο της για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου», καταλήγει. 

Ελλάδα
0

NEO VIDCAST

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Ελλάδα / Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Μεγάλη ένταση το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης - Όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες ψαράδες προσπάθησαν να τους τρομάξουν για να φύγουν από το σημείο
LIFO NEWSROOM
Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

Ελλάδα / Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

«Ξεκινάμε από τη Σύρο γιατί εδώ γεννήθηκε ένα κύμα αντίστασης και αλληλεγγύης που εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα», γράφει - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωσή του η συλλογικότητα March to Gaza Greece
LIFO NEWSROOM