Επίθεση με βιτριόλι: Αρνείται τις κατηγορίες η 35χρονη - «Πήρα περούκα γιατί δεν πέτυχε η βαφή»

Επίθεση με βιτριόλι: Αρνείται τις κατηγορίες η 35χρονη - «Πήρα περούκα γιατί δεν πέτυχε η βαφή» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ότι δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση υποστήριξε ξανά στον εισαγγελέα η γυναίκα, που διώκεται ποινικά για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος 34χρονης.

Όταν ρωτήθηκε γιατί είχε αγοράσει την περούκα, η 35χρονη φέρεται να απάντησε ότι δεν είχε πετύχει η βαφή στα μαλλιά της και την αγόρασε γιατί δεν της άρεσε το χρώμα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Καθημερινή.

Όταν η εισαγγελέας την ρώτησε για ποιο λόγο απουσίαζε από τη δουλειά της το πρωινό της 20ης Μαΐου που έγινε η επίθεση, εκείνη φέρεται να απάντησε ότι είχε ραντεβού για καλλωπισμό. 

Όσο για την μπεζ καμπαρντίνα, το μαύρο παντελόνι και το σακίδιο που εντοπίστηκαν στο σπίτι της, και κατά την αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί από τα βίντεο, ότι είναι τα ίδια που φορούσε και η δράστις της επίθεσης, η 35χρονη φέρεται να απάντησε, ότι τέτοιες ίδιες καπαρντίνες κυκλοφορούν δεκάδες, το παντελόνι είχε χρόνια να το φορέσει, το σακίδιο είναι απλώς ένα συνηθισμένο σακίδιο.

Αναφερόμενη στο θύμα η κατηγορούμενη φέρεται να παραδέχθηκε ότι την γνώριζε μέσω μιας ξαδέρφης της διαψεύδοντας ωστόσο κατηγορηματικά τα σενάρια ερωτικής αντιζηλίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στη δικογραφία αναφέρεται πως το βιτριόλι που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κόστισε 4,5 ευρώ και αγοράστηκε μέσο διαδικτύου. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM