ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Επίσημη ανακοίνωση για τη διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών - Λαμίας

Επίσημη ανακοίνωση για τη διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών - Λαμίας Facebook Twitter
Επίσημη ανακοίνωση για τη διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας εξέδωσε η εταιρεία «Νέα Οδός»
0

Επίσημη ανακοίνωση για τη διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας εξέδωσε η εταιρεία «Νέα Οδός». 

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς, ότι η κυκλοφορία διακόπτεται, έπειτα από σχετικές αποφάσεις των αστυνομικών διευθύνσεων. Η εταιρεία επικαλείται την σφοδρότητα των καιρικών φαινομένων στις περιοχές της Μαλακάσας, της Υλικής και του Μαρτίνου.

«Με στόχο την ασφάλεια των πολιτών, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Λαμία στα διόδια των Αφιδνών και στο ρεύμα προς Αθήνα πριν τα Οινόφυτα», σημειώνει η Νέα Οδός, λέγοντας πως για το ρεύμα προς Λαμία και την τεχνητή ανάσχεση στις Αφίδνες, οι οδηγοί μπορούν ακολουθώντας τις υποδείξεις της Τροχαίας να αναστρέψουν στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η εταιρεία παρακαλεί τους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις έως τη λήξη των φαινομένων.

Ακυρώθηκαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ

 

Όλα τα σημερινά δρομολόγια των ΚΤΕΛ από την κεντρική και βόρεια Ελλάδα προς Αθήνα έχουν ακυρωθεί. Η αστυνομία έχει ακινητοποιήσει εκατοντάδες φορτηγά και δεκάδες λεωφορεία σε διάφορα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου από Λαμία έως Τραγάνα.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ