Επεισόδια στον ΧΥΤΑ Μαραθώνα με πετροπόλεμο και τραυματισμούς

Επεισόδια στον ΧΥΤΑ Μαραθώνα με πετροπόλεμο και τραυματισμούς Facebook Twitter
Φωτό Αρχείου - Eurokinissi
0

Πολεμικό είναι το κλίμα που επικρατεί στο ΧΥΤΑ Μαραθώνα με τους κατοίκους της περιοχής να έχουν στήσει οδοφράγματα για να εμποδίσουν την είσοδο των απορριμματοφόρων στο νέο ΧΥΤΥ.

Το δημοτικό συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε, την οργάνωση «αντίστασης» σε νομικό επίπεδο, αλλά και στον δρόμο, προβλέποντας κονδύλι για την υπεράσπιση όποιου συλληφθεί.

Μάλιστα κατά την είσοδο ενός απορριμματοφόρου στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων το απόγευμα, σημειώθηκαν επεισόδια με πετροπόλεμο.

Χρειάστηκε να γίνει επιχείρηση της αστυνομίας για τον απεγκλωβισμό από τον ΧΥΤΑ Γραμματικού αστυνομικών δυνάμεων και για μεταφορά σε νοσοκομείο ενός τραυματισμένου αστυνομικού.

Οι κάτοικοι αντιδρούν υποστηρίζοντας ότι είναι λάθος η χωροθέτηση του ΧΥΤΥ καθώς θα υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον της περιοχής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Με το πρόσωπο της Μαρίας Καβογιάννη από το Maestro το γκραφίτι για την έμφυλη βία

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Η καθηλωτική ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη στο Maestro έγινε γκράφιτι για την έμφυλη βία

Το πρόσωπο του χαρακτήρα που υποδύεται η Μαρία Καβογιάννη στο Maestro αποτέλεσε σύμβολο για τις κακοποιημένες γυναίκες αλλά και έμπνευση για τον καλλιτέχνη Γιώργο Κόφτη
NEWSROOM
Τροχαίο στην Ξάνθη: Δύο άντρες και δύο γυναίκες οι νεκροί - Πώς συνέβη το δυστύχημα

Ελλάδα / Τροχαίο στην Ξάνθη: Δύο άντρες και δύο γυναίκες μόλις 20-25 ετών οι νεκροί - Πώς συνέβη το δυστύχημα

Ο πέμπτος επιβάτης του μοιραίου αυτοκινήτου και τρεις από τους επιβάτες του λεωφορείου με το οποίο συγκρούστηκε αυτό, έξω από την Ξάνθη, είναι σοβαρά τραυματισμένοι
NEWSROOM