Ένταση στην Πάτρα μετά από δολοφονία 29χρονου

Ένταση στην Πάτρα μετά από δολοφονία 29χρονου Facebook Twitter
0

Δεκάδες πολίτες της περιοχής των Ιτεών στην Πάτρα έχουν συγκεντρωθεί στα γραφεία του εκπολιτιστικού συλλόγου διαμαρτυρόμενοι για την δολοφονία του 29χρονου Θαν. Λαζανά, ο οποίος μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα της 19ης Μαΐου από τρείς άνδρες.

Πηγές από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας ανέφεραν ότι τη δολοφονία ομολόγησε μετανάστης αφγανικής καταγωγής και αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάτοικοι της περιοχής να απειλούν, σύμφωνα με το patratimes.gr,  ότι θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Κάποιοι μάλιστα πρότειναν και έφοδο στο εργοστάσιο  της Πειραϊκής Πατραϊκής όπου έχουν βρει καταφύγιο δεκάδες λαθρομετανάστες.

Η πλειοψηφία των κατοίκων αντέδρασε στην προσπάθεια μελών της Χρυσής Αυγής να καπηλευτούν τη συγκέντρωση και ζήτησαν να μην κομματικοποιηθεί η μνήμη του Θαν. Λαζανά. Ομάδα κατοίκων που κινήθηκε προς την Πειραϊκή απεκόπη σύμφωνα με το σάιτ από την ΕΛΑΣ.

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ) και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
LIFO NEWSROOM
«Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Ελλάδα / «Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες το βράδυ της γυναικοκτονίας – Οι παραλείψεις, οι δικαιολογίες και η τραγική κατάληξη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα
LIFO NEWSROOM