Ένταση στην Πάτρα μετά από δολοφονία 29χρονου

Ένταση στην Πάτρα μετά από δολοφονία 29χρονου Facebook Twitter
0

Δεκάδες πολίτες της περιοχής των Ιτεών στην Πάτρα έχουν συγκεντρωθεί στα γραφεία του εκπολιτιστικού συλλόγου διαμαρτυρόμενοι για την δολοφονία του 29χρονου Θαν. Λαζανά, ο οποίος μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα της 19ης Μαΐου από τρείς άνδρες.

Πηγές από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας ανέφεραν ότι τη δολοφονία ομολόγησε μετανάστης αφγανικής καταγωγής και αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάτοικοι της περιοχής να απειλούν, σύμφωνα με το patratimes.gr,  ότι θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Κάποιοι μάλιστα πρότειναν και έφοδο στο εργοστάσιο  της Πειραϊκής Πατραϊκής όπου έχουν βρει καταφύγιο δεκάδες λαθρομετανάστες.

Η πλειοψηφία των κατοίκων αντέδρασε στην προσπάθεια μελών της Χρυσής Αυγής να καπηλευτούν τη συγκέντρωση και ζήτησαν να μην κομματικοποιηθεί η μνήμη του Θαν. Λαζανά. Ομάδα κατοίκων που κινήθηκε προς την Πειραϊκή απεκόπη σύμφωνα με το σάιτ από την ΕΛΑΣ.

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΗ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Έλειπαν έγγραφα και κοσμήματα της 59χρονης από το σπίτι - Δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άτυχη γυναίκα ζούσε μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και είχε αγοράσει την μονοκατοικία για να είναι κοντά στους συγγενείς της
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: «Ήμουν σίγουρος 100% ότι έχει σκοτώσει τη θεία και την ξαδέλφη μου» - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Ο 54χρονος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως οι δύο γυναίκες έφυγαν από τη ζωή πριν τρεις μήνες και ο ιατροδικαστής εκτιμά πως οι σοροί τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο πριν από έναν μήνα
THE LIFO TEAM