Ένταση στη δίκη Λεμπιδάκη στην Κρήτη με αφορμή φραστικό επεισόδιο

Ένταση στη δίκη Λεμπιδάκη στην Κρήτη με αφορμή φραστικό επεισόδιο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Ένταση και διακοπή σημειώθηκε νωρίτερα στη δίκη για την υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη στην Κρήτη.


Ο επιχειρηματίας συνεχίζει σήμερα την κατάθεσή του, κρατώντας την ίδια στάση, χωρίς δηλαδή να δίνει συγκεκριμένες πληροφορίες και στοιχεία για τους ρόλους των κατηγορουμένων στην απαγωγή, γεγονός που είχε σχολιαστεί και τις προηγούμενες ημέρες.


Το φραστικό επεισόδιο και η διακοπή, προκλήθηκε όταν ο δικηγόρος Διονύσης Βέρρας, συνήγορος ενός εκ των βασικών κατηγορουμένων, που δεν έχουν ομολογήσει τη συμμετοχή τους στην απαγωγή, ρώτησε τον κ. Λεμπιδάκη, από που ενημερώθηκε για τους ρόλους των υπολοίπων κατηγορουμένων.


Η απάντηση του επιχειρηματία: «από τις εφημερίδες», προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δικηγόρου, ο οποίος διερωτήθηκε πως είναι δυνατό για μία τόσο σοβαρή υπόθεση η ενημέρωση να γίνεται από όσα γράφονται στα ΜΜΕ, και τον Μιχάλη Λεμπιδάκη να απαντά «πως μου μιλάτε έτσι».


Το δικαστήριο διέκοψε προσωρινά τη διαδικασία.

Με πληροφορίες από το ekriti.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM
Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM