Ένταση και χημικά στην Ευελπίδων: Απολογούνται οι συλληφθέντες για την Επαναστατική Αυτοάμυνα

Ένταση και χημικά στην Ευελπίδων: Απολογούνται οι συλληφθέντες για την Επαναστατική Αυτοάμυνα Facebook Twitter
Απολογία στον ανακριτή των φερόμενων ως μελών της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα». EUROKINISSI
2

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου απολογούνται οι δύο κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Συγκεκριμένα, αλληλέγγυοι που είχαν συγκεντρωθεί στην Ευελπίδων για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες για την συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση ήρθαν σε σύγκρουση με τα ΜΑΤ, που απάντησαν με χρήση χημικών και κρότου λάμψης. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε συμπαράσταση των δύο κατηγορουμένων βρίσκονταν από το πρωί έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων περίπου 50 φίλοι και αλληλέγγυοι, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα.

Οι δυο κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα», που συνελήφθησαν το Σάββατο μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, ξεκίνησαν τις απολογίες τους ενώπιον ανακριτή με ισχυρά αστυνομικά μέτρα. 

Οι κατηγορούμενοι 41 και 45 ετών αντίστοιχα, όπως και δύο ακόμη θεωρούμενα μέλη της οργάνωσης που αναζητά η αστυνομία, είναι αντιμέτωποι με βαρύτατο κατηγορητήριο που περιλαμβάνει τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα που αφορούν τρομοκρατικές πράξεις, αλλά και κατοχή εκρηκτικών και όπλων.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ακροαριστεροί φίλοι της τρομοκρατίας, λοιπόν, πήγαν στην Ευελπίδων για να τρομοκρατήσουν και τους δικαστές.Διότι δεν μας λέει το "ρεπορτάζ" σε τι πράγμα είναι αλληλέγγυοι. Είναι αλληλέγγυοι με τους τρομοκράτες που είχαν ένα καράβι όπλα. Όχι σαν κι αυτά της ΧΑ* που τα είδαμε σε φωτό. Υπαρκτά όπλα. Που έχουν χρησιμοποιηθεί.------------* Η αναφορά στη ΧΑ δεν είναι από συμπάθεια προς αυτήν όπως θέλουν να πιστεύουν τινές ανεγκέφαλοι. Είναι για να υπάρχει μία τάξη μεγεθών.