Ένωση Εισαγγελέων: Θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για τη φονική πυρκαγιά

Ένωση Εισαγγελέων: Θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για τη φονική πυρκαγιά Facebook Twitter
0

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος διαβεβαιώνει ότι θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. 

Η Ένωση εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για την τραγωδία στην Ανατολική Αττική και τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων,

Όπως υπογραμμίζουν οι Εισαγγελείς, είναι «αυτονόητο» ότι τα μέλη της Ένωσης «ενεργώντας όπως πάντοτε, στο πλαίσιο του θεσμικού τους ρόλου, θα συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην αναζήτηση, ανάδειξη και απόδοση των ποινικών ευθυνών στους υπεύθυνους της εθνικής αυτής καταστροφής».

Ακόμη, η Ένωση καλεί τα μέλη της, φορείς και πολίτες σε πράξεις συμπαράστασης και έμπρακτης ενίσχυσης και ανακούφισης των πληγέντων.

Οι Εισαγγελείς την οικονομική ενίσχυση του πληγέντος από την πυρκαγιά Λύρειου Ορφανοτροφείου με το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM