Ένας νεκρός μετά από τη φωτιά σε φορτηγό στο Άγιον Όρος

Ένας νεκρός μετά από τη φωτιά σε φορτηγό στο Άγιον Όρος Facebook Twitter
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για την ταυτότητα ενός ατόμου που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε φορτηγό όχημα το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες σε δασική έκταση κοντά στην Ιερά Μονή Αγίου Παύλου, στο Άγιο Όρος.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης 30 Ιουλίου σε φορτηγό που βρισκόταν εντός του δάσους, πλησίον της Μονής. Στο σημείο κινητοποιήθηκαν 21 πυροσβέστες με 8 οχήματα και ένα αεροσκάφος.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης, οι πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό ενός ατόμου εντός της καμπίνας του οχήματος. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του θύματος.

Οι αρμόδιες αρχές διεξάγουν προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς και ταυτόχρονα επιχειρούν να ταυτοποιήσουν τον νεκρό.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM