Eλικόπτερο ιδιώτη προσγειώθηκε μέσα στον κόσμο σε παραλία στο Πήλιο

Eλικόπτερο ιδιώτη προσγειώθηκε μέσα στον κόσμο σε παραλία στο Πήλιο Facebook Twitter
6

Αναστάτωση προκάλεσε σε παραλία του Πηλίου ελικόπτερο που προσγειώθηκε πάνω στην παραλία, την ώρα που βρισκόταν εκεί πέντε παρέες.

Η προσγείωση του ελικοπτέρου στην παραλία της Παρίσαινας σημειώθηκε σύμφωνα με το taxydromos.gr, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής με αποτέλεσμα ο κόσμος να τρέχει για να απομακρυνθεί, προκειμένου να προστατευθεί, καθώς το ελικόπτερο άρχισε να σηκώνει άμμο και φερτές ύλες που υπάρχουν στις παραλίες, με αποτέλεσμα να πετάγονται πάνω στον κόσμο.

Στην παραλία υπάρχει και κατάστημα εστίασης, που προ 20ημέρου είδε το σκηνικό να επαναλαμβάνεται. Τότε δεν υπήρχε κόσμος στην παραλία, εν αντιθέσει με την περασμένη Κυριακή.

Από το ελικόπτερο κατέβηκε σύμφωνα με το ρεπορτάζ ανενόχλητος υπερήλικας, που σύμφωνα με πληροφορίες ζει στην πρωτεύουσα και διατηρεί εξοχικό στην περιοχή. Όταν απευθύνθηκαν στον ίδιο διαμαρτυρόμενοι, εκείνος φέρεται να ζήτησε… σεβασμό σε έναν ηλικιωμένο που πήγε για να δει τα παιδιά του.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Μετά από πολύμηνη δίκη, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους - χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό - συνολικά 7 από τους 15 κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Αποπειράθηκε τέσσερις φορές να αφαιρέσει τη ζωή ενός από τα δύο παιδιά της, αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο - Η Ειρήνη Μουρτζούκου επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι την απολογία της
LIFO NEWSROOM