Ελευθέριος Βενιζέλος: Καθηλωμένο λόγω βλάβης αεροσκάφος της «Wizz Air» - Αναστάτωση για 180 επιβάτες

Ελευθέριος Βενιζέλος: Καθηλωμένο λόγω βλάβης αεροσκάφος της «Wizz Air» - Αναστάτωση για 180 επιβάτες Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images / Αρχείου
0

Για δεύτερη μέρα 180 επιβάτες της αεροπορικής εταιρίας «Wizz Air» παραμένουν καθηλωμένοι στην Αθήνα καθώς το αεροσκάφος που επρόκειτο να εκτελέσει την πτήση Αθήνα-Άμπου Ντάμπι, παρουσίασε τεχνική βλάβη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, οι επιβάτες διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο και μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν αναχωρήσει για τον προορισμό τους. 

Η πτήση εν λόγω πτήση αναμένεται εκτός απροόπτου να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας, χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί ακόμα ώρα αναχώρησης.

Νωρίτερα, επικράτησε ένταση μεταξύ επιβατών, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία στην πύλη που περίμεναν.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM