Έκτακτο επίδομα θέρμανσης σε ορεινές περιοχές

Έκτακτο επίδομα θέρμανσης σε ορεινές περιοχές Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Νέα έκτακτη επιδότηση θέρμανσης σε ορεινές περιοχές της λεγόμενης Β' Ζώνης αλλά και αύξηση της επιδότησης στην Α' Ζώνη προβλέπει υπουργική απόφαση.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι δικαιούχοι στους ορεινούς δήμους σε Αρκαδία, Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Κιλκίς, Μαγνησία, Ξάνθη, Πέλλα, Πιερία, Ροδόπη, Τρίκαλα και Χαλκιδική, ο οποίοι θα λάβουν 25 λεπτά ανά λίτρο πετρελαίου. 

Επίσης, οι δικαιούχοι σε Γρεβενά, Δράμα, Έβρο, Ευρυτανία, Ιωάννινα, Καστοριά, Κοζάνη, Σέρρες και Φλώρινα, θα πάρουν επιπλέον 12,5 λεπτά ανά λίτρο, δηλαδή και αυτοί 25 λεπτά ανά λίτρο. 

Όπως ορίζει η υπουργική απόφαση τα επιπλέον χρήματα για όσους πήραν πέρυσι το επίδομα θέρμανσης θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου.

Το κόστος του επιπλέον επιδόματος θέρμανσης υπολογίζεται σε 12 εκατομμύρια ευρώ και αφορά περίπου 100.000 νοικοκυριά. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Στα αποκαλυπτήρια παρέστησαν μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές, εκπρόσωποι Κομμάτων, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, συνδικαλιστικών φορέων και συνάδελφοι του αστυνομικού
LIFO NEWSROOM
Πειραιάς: Στο νοσοκομείο 17χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Πλαστή ταυτότητα και συλλήψεις σε καφετέρια

Ελλάδα / Πειραιάς: Στο νοσοκομείο 17χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Πλαστή ταυτότητα και συλλήψεις σε καφετέρια

Κατά την έρευνα προέκυψε ότι ο 17χρονος είχε χρησιμοποιήσει πλαστή αστυνομική ταυτότητα προκειμένου να εισέλθει στο κατάστημα και να παραγγείλει ποτά
LIFO NEWSROOM