Έκτακτη συνάντηση Δένδια - Πομπέο στη σκιά της ελληνοτουρκικής κρίσης

Έκτακτη συνάντηση Δένδια - Πομπέο στη σκιά της ελληνοτουρκικής κρίσης Facebook Twitter
EPA
0

Με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάικ Πομπέο, θα συναντηθεί την Παρασκευή 14 Αυγούστου στη Βιέννη, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Οι συζητήσεις θα εστιασθούν στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, υπό το φως της κλιμακούμενης τουρκικής παραβατικότητας, ενημερώνει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.

Μήνυμα Ερντογάν με ελληνικούς υπότιτλους 

Νωρίτερα την Τετάρτη το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu διακίνησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με μήνυμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Στο βίντεο είχαν ενσωματωθεί ελληνικοί υπότιτλοι. 

«Η Τουρκία δεν έχει βλέψεις ούτε στη θάλασσα, ούτε στη γη, ούτε σε δικαιώματα και τα νόμιμα συμφέροντα κανενός», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Ερντογάν και προειδοποιεί πως «μέχρι να επικρατήσει η κοινή λογική στο ζήτημα», η Άγκυρα συνεχίζει τα σχέδιά της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM