Έκτακτη σύγκλητος στην ΑΣΟΕΕ για το ζήτημα των ναρκωτικών

Έκτακτη σύγκλητος στην ΑΣΟΕΕ για το ζήτημα των ναρκωτικών Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τις επόμενες ενέργειές της για την αντιμετώπιση του διαρκώς επιδεινούμενου προβλήματος διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών γύρω από τις εγκαταστάσεις του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) πρόκειται να αποφασίσει σήμερα η Σύγκλητος του Ιδρύματος.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να αποφασιστεί η συμβολική αναστολή της λειτουργίας του πανεπιστημίου, καθώς καθημερινά καταγράφονται όλο και περισσότερα περιστατικά απειλών προς φοιτητές από τοξικομανείς που ζητούν χρήματα.

Υπάρχουν πανεπιστημιακά Ιδρύματα που βρίσκονται σε απόγνωση και αυτό οφείλεται στις ακατανόητες ενέργειες της πολιτείας, σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ Στάθης Ευσταθόπουλος.

Τόνισε πως όπως αποδεικνύεται και στην πράξη, η επαναφορά του πανεπιστημιακού ασύλου όπως τη νομοθέτησε πριν από 2 χρόνια η κυβέρνηση, λειτουργεί ως άσυλο προστασίας της ανομίας.

Κάλεσε τη συντεταγμένη πολιτεία να ξαναδεί το ζήτημα, ενώ σημείωσε ότι υπάρχουν περιπτώσεις που οι πανεπιστημιακές αρχές καλούν την αστυνομία, η οποία όμως δεν έρχεται.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΒΡΟΧΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Περιμένουμε μεγάλο όγκο νερού - Εκτιμήσεις για εκατοντάδες τόνους ανά στρέμμα

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην πρόγνωσή του για τον καιρό, ανέφερε πως τα βαρομετρικά χαμηλά δημιουργούνται από την «επαφή» της πολικής, αέριας μάζας με τις θερμές θάλασσες της Μεσογείου
LIFO NEWSROOM
Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Ελλάδα / Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Η Κατερίνα Μαλά, που σώθηκε από τις φλόγες, υποστηρίζει ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Τσίπρας περιγράφει τα γεγονότα θυμίζει μυθιστορηματική αφήγηση, απομακρυσμένη από τη σκληρή πραγματικότητα της ημέρας εκείνης
LIFO NEWSROOM