Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας, σε όλη την διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων.

Διευκρινίζεται, ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες. Η Τροχαία δεν δίνει ακόμη ακριβώς τους δρόμους που θα κλείνουν, αλλά καθώς τουλάχιστον τρεις πορείες είναι προγραμματισμένες για σήμερα, καλό θα ήραν όσοι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα. να αποφύγουν το κέντρο.

Ειδικότερα, η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Καραϊσκάκη (θα ακολουθήσει και πορεία) στις 11 το πρωί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στους δήμους (ΠΟΕ-ΟΤΑ).

Οι δύο επόμενες συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα. Συγκεκριμένα, στις 17:00 η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας καλούν σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος. Στις 18:30 το ΠΑΜΕ καλεί σε ξεχωριστή συγκέντρωση στα Προπύλαια.

Από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων, ενώ γίνεται έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, κατά μήκος των διαδρομών των πορειών, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν προγραμματιστεί τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά των διατάξεων του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM