Εκλογές 2019: Με τι καιρό θα ψηφίσουμε

Εκλογές 2019: Με τι καιρό θα ψηφίσουμε Facebook Twitter
0

Γενικά καλός αναμένεται να είναι ο καιρός την Κυριακή των εκλογών, με αρκετή ηλιοφάνεια και παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ηπειρωτικά σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά, θα σημειωθούν και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 19 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 15 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά της Ηπείρου, υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων.


Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Νότιο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ.

Με πληροφορίες από meteo.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM