Εικοσιεξάχρονος έκανε βουτιά θανάτου

Facebook Twitter
0

Ένας 26χρονος από την Αρκαδία αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο κενό από τη γέφυρα του Ισθμού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής, άνδρες του Λιμεναρχείου Ισθμού ανέσυραν το πτώμα από τη θάλασσα και το μετέφεραν στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Λιμεναρχείο Ισθμού, το οποίο διενεργεί προανάκριση διέταξε νεκροψία- νεκροτομή, που θα διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική υπηρεσία Ναυπλίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύλληψη 35χρονου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Έκρυβε σχεδόν 3 κιλά κοκαΐνης σε παιδικά βιβλία

Ελλάδα / Σύλληψη 35χρονου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Έκρυβε σχεδόν 3 κιλά κοκαΐνης σε παιδικά βιβλία

Ο άνδρας, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να είναι μέλος διεθνικής εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα μέσω αεροπορικών οδών
LIFO NEWSROOM