Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κατεπείγουσα ΕΔΕ της ΕΛ.ΑΣ. για τις δηλώσεις Μπαλάσκα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κατεπείγουσα ΕΔΕ της ΕΛ.ΑΣ. για τις δηλώσεις Μπαλάσκα Facebook Twitter
0

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε από την Ελληνική Αστυνομία μετά την αδιανόητη δήλωση τού συνδικαλιστή Σταύρου Μπαλάσκα, με αφορμή το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του.

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συνδικαλιστή, για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπής στα Γλυκά Νερά Αττικής. Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του» αναφέρει η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή της.

Οργή για τις δηλώσεις 

Υπενθυμίζεται πως ο Σταύρος Μπαλάσκας εμφανίστηκε σήμερα σε αρκετά τηλεοπτικά κανάλια, μιλώντας για τον τρόπο που διαλευκάνθηκε η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. 

Μιλώντας στο Mega, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, είπε ότι εξεπλάγη γιατί ο πιλότος έκανε οχτώ ώρες για να «σπάσει» και να ομολογήσει το έγκλημα. Όταν ρωτήθηκε τι δείχνει αυτό, απάντησε: 

«Ότι είναι βλάκας δείχνει πρώτα από όλα, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του- εάν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε- αν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή, τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή». 

Σε διευκρινιστική ερώτηση γιατί εκτιμά ότι δεν θα φυλακιζόταν ο δράστης ούτε για τέσσερα χρόνια, ο κ. Μπαλάσκας απάντησε: 

«Γιατί θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικογενειακό καβγά, “χωρίς να το θέλω, εκείνη τη στιγμή δεν λειτουργούσα εγώ”, πρώην έντιμος βίος, 4.000 πράγματα... Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα πόσα θα πάει με όλη αυτή τη σκηνοθεσία; Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό, τι ελαφρυντικό μπορεί να έχει τώρα;». 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ