Έγκλημα πάθους στα ΕΛΤΑ Πειραιά

Έγκλημα πάθους στα ΕΛΤΑ Πειραιά Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, το έγκλημα με θύμα μια 45χρονη και δράστη ένα 36χρονο, που σημειώθηκε χθες το πρωί σε υποκάταστημα των ΕΛΤΑ, στην οδό Φίλωνος και Τσαμαδού στον Πειραιά, έγινε για ερωτικούς λόγους.

Δράστης και θύμα, ήταν κι οι δύο ταχυδρομικοί υπάλληλοι κι υπηρετούσαν παλαιότερα στο Κερατσίνι. Ο 36χρονος μπήκε το πρωί στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην οδό Φίλωνος και χωρίς να υπάρξει κάποιος διαπληκτισμός με τη 45χρονη, έβγαλε ένα πιστόλι και την πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές.

Σημειώνεται πως ήταν η πρώτη ημέρα, του θύματος, στη δουλειά στο συγκεκριμένο υποκατάστημα, καθώς είχε ζητήσει από την υπηρεσία της να αποσπαστεί σε αυτό, από το Κερατσίνι.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Ελλάδα / Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Εν αναμονή της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες και θα ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων
THE LIFO TEAM