Εγκατάλειψη βρέφους στο μπαλκόνι: «Έκλαιγε γιατί το τύφλωσε η Αστυνομία με τον φακό» λέει ο πατέρας

Εγκατάλειψη βρέφους στο μπαλκόνι: «Έκλαιγε γιατί το τύφλωσε η Αστυνομία με τον φακό» λέει ο πατέρας Facebook Twitter
0

Τη δική του εκδοχή για την υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους σε μπαλκόνι διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη επιχειρεί να δώσει ο πατέρας του 11μηνου κοριτσιού, μέσω δηλώσεών του στο PatrisNews, διαψεύδοντας πως υπήρξε πρόθεση εγκατάλειψης και υποστηρίζοντας πως όλα έγιναν λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει αναστάτωση, όταν πριν από λίγες ημέρες το βρέφος εντοπίστηκε να κλαίει απεγνωσμένα μέσα στο καρότσι του, εκτεθειμένο στο μπαλκόνι διαμερίσματος, ενώ οι γονείς και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας κοιμούνταν ανενόχλητοι μέσα στο σπίτι.

«Δεν θα έκανα μ...α εγώ να πετάξω το κορίτσι στο μπαλκόνι. Έχω τρία αγόρια και περίμενα το κορίτσι, και θα το πετάξω;» δήλωσε ο πατέρας, επιχειρώντας να αποκρούσει τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Όπως ανέφερε, το παιδί μεταφέρθηκε στο μπαλκόνι γιατί «έκανε πολλή ζέστη μέσα στο σπίτι». «Το παιδί έκλαιγε γιατί πήγε η Αστυνομία και το τύφλωσε με τον φακό από το διπλανό μπαλκόνι – και είδαν μόνο το παιδί, δεν είδαν ότι δίπλα ήταν και η μάνα του ξαπλωμένη στο πάτωμα», υποστήριξε.

Μετά την κινητοποίηση της Αστυνομίας, οι γονείς και τα τέσσερα παιδιά εντοπίστηκαν τελικά σε καταυλισμό στη Νέα Μανωλάδα, με τη βοήθεια του στίγματος του κινητού τηλεφώνου τους. Σύμφωνα με τον πατέρα, η οικογένεια είχε μετακινηθεί στην Ηλεία για λόγους επιβίωσης: «Ήρθα στη Μανωλάδα με το ΚΤΕΛ για να δουλέψω στα χωράφια. Βρήκα ένα αφεντικό και μου έδωσε σπίτι και δουλειά».

Πρόσθεσε ότι η οικογένεια οδηγήθηκε το βράδυ στην Αστυνομία για τέσσερις ώρες και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν όλοι στο νοσοκομείο.

Με εντολή της Εισαγγελίας, τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας – ηλικίας 17, 14, 11 ετών και 11 μηνών – μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου για προληπτικές εξετάσεις και φιλοξενία.

Οι αρμόδιες Αρχές συνεχίζουν την έρευνα, ενώ αναμένεται η αξιολόγηση της δικογραφίας και η απόφαση για τις περαιτέρω ποινικές ενέργειες.
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλιππίδης στο Εφετείο: «Όλα έγιναν συναινετικά – Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»

Ελλάδα / Φιλιππίδης στο Εφετείο: «Όλα έγιναν συναινετικά – Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»

Μετωπική επίθεση στις καταγγέλλουσες και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εξαπέλυσε ο ηθοποιός ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου – Παραδέχτηκε πως χρησιμοποίησε το καμαρίνι του για σεξουαλικές συνευρέσεις αλλά αρνήθηκε κάθε πράξη βίας ή εξαναγκασμού
LIFO NEWSROOM
ΑΣΕΠ: Πρεμιέρα σήμερα για τον 2ο ηλεκτρονικό γραπτό διαγωνισμό για προσλήψεις στο δημόσιο

Ελλάδα / ΑΣΕΠ: Πρεμιέρα σήμερα για τον 2ο ηλεκτρονικό γραπτό διαγωνισμό για προσλήψεις στο δημόσιο

Συνολικά 47.410 υποψήφιοι έχουν δηλώσει συμμετοχή, με την πρώτη φάση να διεξάγεται στην Αθήνα από 20 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου, και τη δεύτερη στη Θεσσαλονίκη από 12 έως 27 Ιουλίου
LIFO NEWSROOM