Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στην ΑΕΠΙ

Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στην ΑΕΠΙ Facebook Twitter
0

Έφοδο στα γραφεία της ΑΕΠΙ, στο Μαρούσι, πραγματοποίησαν την Τετάρτη άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών για την οικονομική διαχείριση της εταιρίας.

Οι αστυνομικοί έλαβαν εντολή να συλλέξουν και να κατασχέσουν οποιοδήποτε στοιχείο θα διευκολύνει την έρευνα, η οποία ξεκίνησε μετά από πόρισμα για την υπόθεση που διαβίβασε στην εισαγγελία η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου.

Σύμφωνα με το πόρισμα, η εταιρεία που διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών εμφανίζει κενό στα οικονομικά της ύψους περίπου 50 εκατ. ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM