Δωρεά μαμούθ για τους πρόσφυγες από το ίδρυμα Νιάρχου

Δωρεά μαμούθ για τους πρόσφυγες από το ίδρυμα Νιάρχου Facebook Twitter
Orestis Seferoglou / SOOC
2

Το ποσό των 750.000 ευρώ ενέκρινε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.


Η δωρεά θα δοθεί στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» και στη Διεθνή Επιτροπή Διάσωσης (International Rescue Committee) για τη στήριξη των δράσεων που έχουν αναπτύξει σε νησιά του βόρειου Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και στη Βόρεια Ελλάδα.


Οι δύο οργανισμοί παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες στους πρόσφυγες, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών καθαρισμού, διανομής ειδών πρώτης ανάγκης και βελτίωσης των συστημάτων ύδρευσης και αποχέτευσης σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια