Δολοφονία 37χρονου στη Ζάκυνθο - Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στον δρόμο

Δολοφονία 37χρονου στη Ζάκυνθο - Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στον δρόμο Facebook Twitter
Φωτογραφία: imerazante.gr
0

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Ζάκυνθο, στην περιοχή του ΚΤΕΟ. Ο δράστης πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο έναν 37χρονο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δράστης και θύμα είχαν προσωπικές διαφορές και αυτή, όπως φαίνεται, είναι η αίτια που όπλισε το χέρι του δράστη, ο οποίος πριν από λίγη ώρα παραδόθηκε στην Αστυνομία Ζακύνθου.


Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, το θύμα περνούσε από το σημείο όπου τον περίμενε ο δράστης, ο οποίος σήκωσε την καραμπίνα του και του έριξε εν ψυχρώ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM