Σάλος έχει ξεσπάσει στο Ναύπλιο μετά τη δηλητηρίαση τριών σκυλιών στον χώρο όπου ο δήμος έχει το αμαξοστάσιο του.

 

Συγκεκριμένα τα σκυλιά βρέθηκαν δηλητηριασμένα σήμερα αργά το πρωί. Τα σκυλιά φροντίζονται από εθελοντές της περιοχής. Οι εθελοντές μετέφεραν τα δηλητηριασμένα σκυλιά στον κτηνίατρο. Δύο από αυτά πέθαναν ενώ το τρίτο, αν τελικά ζήσει, θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, ακόμα και την τύφλωση. Το ένα σκυλί που χάθηκε ήταν θηλυκό και είχε γεννήσει επτά κουτάβια. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το argonafplia.gr η κοινωνία του Ναυπλίου δείχνει σαστισμένη και αναστατωμένη, καθώς «αυτά τα σκυλιά κάθε τι άλλο παρά αδέσποτα ήταν».

 

«Η φροντίδα από τους εθελοντές ήταν συνεχής και καθημερινή. Είχαν στειρωθεί και επιπλέον τακτικά τα παρακολουθούσε γιατρός», αναφέρει η ιστοσελίδα.

 

Μήνυση από τον Δήμο Ναυπλιέων

 

Από την πλευρά του, σε μήνυση κατ' αγνώστων προχωράει ο Δήμος Ναυπλιέων, «για το απαράδεκτο γεγονός της δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων στις αποθήκες Κανελλόπουλου». Παράλληλα, η δημοτική Αρχή αναφέρει ότι «προσφέρει αμοιβή σε οποιοδήποτε δώσει πληροφορίες που θα βοηθήσουν ή θα οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη ή των δραστών». Όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να απευθυνθεί στον Δήμο Ναυπλιέων ή στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.

 

Με πληροφορίες από argonafplia.gr