Δηλητηρίαση ή ασφυξία η αιτία θανάτου του άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε προχωρημένη σήψη

Δηλητηρίαση ή ασφυξία η αιτία θανάτου του άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε προχωρημένη σήψη Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI)
0

Σκόπιμη δηλητηρίαση ή ασφυξία είναι οι δύο εκδοχές στις οποίες έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής ως αιτία θανάτου του 64χρονου άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός στις 21 Φεβρουαρίου, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στο Χαλάνδρι. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η νεκροτομή δεν έδειξε εξωτερικές κακώσεις, τραυματισμό από αιχμηρό αντικείμενο ή κάποια ένδειξη πως ο 64χρονος είχε πυροβοληθεί.

Χρονικά ο θάνατος προσδιορίζεται περίπου στον ενάμιση μήνα πριν εντοπιστεί το πτώμα, διάστημα που συμπίπτει με τη στιγμή εξαφάνισης του 64χρονου.

Βασική ύποπτος θεωρείται η 56χρονη Γερμανίδα σύντροφος του νεκρού άντρα. Η αστυνομία αναζητά την 56χρονη κα για την ώρα έχει διπαιστώσει πως πιθανότατα ταξίδεψε στη χώρα της στις αρχές Ιανουαρίου. Σύμφωνα με όσα είχε πει και ο 64χρονος στους φίλους του ήταν προγραμματισμένο να πάνε μαζί για τις γιορτές.

Από τα στοιχεία ταυτότητας που έχει η αστυνομία στη διάθεση της και τη συνεργασία της με τη γερμανική αστυνομία, προκύπτει πως η 56χρονη δεν έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές για κάποιο αδίκημα. 

Από τα ευρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης δεν φαίνεται κάποια προμελέτη στο έγκλημα, όμως οι ενέργειες μετά τον θάνατο δείχνουν πως ο δράστης ή η δράστιδα της ανθρωποκτονίας προσπάθησαν να δυσκολέψουν τον εντοπισμό του πτώματος, ώστε να έχουν χρόνο να εξαφανιστούν. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ