Δικογραφίες για τα επεισόδια στη Ρόδο (video)

Δικογραφίες για τα επεισόδια στη Ρόδο (video) Facebook Twitter
0

 Δικογραφίες σχηματίστηκαν σε βάρος οκτώ ατόμων, για τα επεισόδια το πρωί στην παρέλαση για την επέτειο της ένωσης των Δωδεκανήσων με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα για τα επεισόδια κατά πολιτικών προσώπων που βρισκόταν στην εξέδρα των επισήμων, η Αστυνομία σχημάτισε αυτόφωρη δικογραφία σε βάρος οκτώ ημεδαπών, ηλικίας από 16 έως 38 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απείθειας, αντίστασης, απρόκλητης σωματικής βλάβης και παράνομης οπλοκατοχής. Επιπλέον δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος δυο ημεδαπών για παραμέληση εποπτείας δυο ανηλίκων συλληφθέντων. Τέσσερις από τους οκτώ συλληφθέντες για διατάραξη κοινής ειρήνης κατηγορούνται επιπλέον: δυο γιατί, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψη και προκάλεσαν σωματική βλάβη σε αστυνομικό, ενώ επιχείρησαν να απελευθερώσουν άτομο που είχε συλληφθεί, ένας για απείθεια και άλλος ένας γιατί βρέθηκε στην κατοχή του ένας σουγιάς με λάμα μήκους 9 εκατοστών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Ελλάδα / Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γ. Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Η εργαζόμενη βγήκε από τον ανελκυστήρα λίγο πριν ο θάλαμος κατεβεί απότομα στο ισόγειο - Ο ανελκυστήρας διαθέτει εν ισχύ όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά συντήρησης αναφέρει το νοσοκομείο
LIFO NEWSROOM
Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ από τη Λατινική Αμερική

Ελλάδα / Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό του κοντέινερ, όπου είχαν αποκρυφτεί 271 κιλά και 150 γραμμάρια κοκαΐνης, αξίας 5,5 εκατομμύρια ευρώ
LIFO NEWSROOM