ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Δίκη Φιλιππίδη: Καταθέτουν σήμερα Μακρυπούλια, Ματίκα και Κωτσοβούλου

Δίκη Φιλιππίδη: Καταθέτουν σήμερα Μακρυπούλια, Ματίκα και Κωτσοβούλου Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα και Αλίνα Κωτσοβούλου έχουν κληθεί να καταθέσουν σήμερα ως μάρτυρες στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Κατόπιν σχετικής εισαγγελικής πρότασης, οι τρεις ηθοποιοί κλήθηκαν να καταθέσουν σήμερα έπειτα από ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου, προκειμένου να αποσαφηνίσουν με τις καταθέσεις τους κρίσιμα σημεία, που αφορούν στην πρώτη καταγγελία για βιασμό κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σε ό,τι αφορά στην Θάλεια Ματίκα, η εισαγγελέας είχε αναφέρει ότι θα πρέπει αν καταθέσει καθώς φέρεται να είχε δει την ηθοποιό που καταγγέλλει τον Φιλιππίδη για βιασμό να κλαίει στις τουαλέτες του θεάτρου «Ήβη» και είχαν μία συνομιλία.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αναμένεται να διευκρινίσει εάν όντως υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση στο θέατρο «Ήβη», όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα ότι της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Η Αλίνα Κωτσοβούλου θα αποσαφηνίσει σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση εάν η καταγγέλλουσα πήγε στο θέατρο «Ήβη»  μετά από δικό της τηλεφώνημα.

Στη δίκη κλήθηκαν να καταθέσουν επίσης οι οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, οι οποίοι έχουν προταθεί από την πλευρά Φιλιππίδη ως μάρτυρες υπεράσπισης.

Με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ