Δίκη Φιλιππίδη: Καταθέτει μάρτυρας για την απόπειρα βιασμού το 2014

Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζεται η δίκη- Καταθέτει μάρτυρας για την απόπειρα βιασμού το 2014 Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για την απόπειρα βιασμού το 2014, μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σήμερα καταθέτει στενή φίλη της τρίτης καταγγέλλουσας. Η μάρτυρας εξετάστηκε αρχικά κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου στις 29 Ιουλίου αλλά δεν ολοκληρώθηκε η κατάθεσή της και θα συνεχιστεί σήμερα με την υποβολή ερωτήσεων από την υπεράσπιση.

Τότε είχε καταθέσει πως είδε την φίλη της λίγο μετά το συμβάν και την περιέγραψε ως έναν άνθρωπο «σκοτεινό, αμίλητο, σαν να της είχε συμβεί κάτι τρομερό, είχε ζήσει το χειρότερο εφιάλτη της ζωής της».

Είχε περιγράψει δε, αναλυτικά όλα όσα της είχε εκμυστηρευτεί η φίλη της.

«Τη ρώτησα τι έγινε και δεν ήταν σε θέση να απαντήσει. Μου είπε μόνο πως είναι χάλια, πως η συνάντηση πήγε χάλια και πως της επιτέθηκε. Δεν μπορούσε να μιλήσει, ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα.

»Δεδομένου ότι είχαμε να πάμε στην παράσταση δεν την πίεσα περισσότερο εκείνη τη στιγμή. Τις επόμενες μέρες, όταν κάπως ηρέμησε, άρχισε να λέει λεπτομέρειες. Μου είπε ότι έζησε έναν εφιάλτη. Ήταν ο χειρότερος εφιάλτης της ζωής της και δεν το ευχόταν σε κανέναν να πάθει αυτό» είχε πει κατά την κατάθεσή της.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής της, θα ακολουθήσουν επίσης συγγενείς και φίλοι των γυναικών που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ πιθανόν την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσουν ως μάρτυρες η σύζυγος του Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Άγνωστο παραμένει ωστόσο αν ο Πέτρος Φιλιππίδης θα παραστεί σήμερα στο δικαστήριο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ