Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας- Νοσηλεύεται με κορωνοϊό στη ΜΕΘ

Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας- Νοσηλεύεται με κορωνοϊό στη ΜΕΘ Facebook Twitter
0

Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» εδώ και έξι περίπου ημέρες καθώς νοσεί με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑϊ, η κατάσταση της υγείας του γνωστού δημοσιογράφου επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Την Τετάρτη συνεργάτες του δημοσιογράφου είχαν χαρακτηρίσει κρίσιμο το επόμενο 48ωρο εξηγώντας ότι στην 9η και 10η ημέρα που κάποιος νοσεί με κορωνοϊό εκδηλώνονται συνήθως επιπλοκές.

Όπως είχε πει στον ΑΝΤ1, ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, αυτό που φοβούνται οι γιατροί είναι ότι «επειδή έχει το ζάχαρο είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή πιθανό να έχει παρενέργειες».

Σημειώνεται δε πως ο Γιώργος Τράγκας είναι ανεμβολίαστος. Όπως είχε πει πρόσφατα σε τηλεοπτικό σταθμό στέλεχος του κόμματος του γνωστού δημοσιογράφου, ο λόγος για τον οποίο δεν έχει εμβολιαστεί είναι «επειδή έχει το ζάχαρο και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια, έκριναν οι γιατροί ότι έπρεπε να είναι στην ΜΕΘ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τράγκας είχε ανακοινώσει ότι νοσεί με κορωνοϊο από τις 30 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα είχε γράψει στο Facebook ότι βρίσκεται σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά και επειδή είναι διαβητικός θέλει να του παρασχεθούν μονοκλωνικά αντισώματα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ