Διαψεύδεται πως στην Κάλυμνο συνελήφθη ύποπτος ως τζιχαντιστής

Διαψεύδεται πως στην Κάλυμνο συνελήφθη ύποπτος ως τζιχαντιστής Facebook Twitter
0

Δεν προκύπτει καμία σύλληψη ατόμου από το λιμεναρχείο Καλύμνου που να έχει σχέση με ισλαμιστές μαχητές του ISIS, αναφέρουν ανώτερες πηγές από το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.

 

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Λιμενικού, δύο διακινητές αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σήμερα το πρωί σε ιστιοφόρο σκάφος σε θαλάσσια περιοχή της Καλύμνου όπου νωρίτερα είχαν αποβιβάσει ικανό αριθμό αλλοδαπών προσφύγων. Τα συγκεκριμένα άτομα κρατούνται στο λιμεναρχείο Καλύμνου.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως συνελήφθη στην Κάλυμνο άτομο που είναι ύποπτο για διακίνηση μεταναστών και προσφύγων, αλλά και για σχέσεις με τον ISIS.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπίτι «στη σκιά» της Ακρόπολης πωλείται για 9.5 εκατομμύρια ευρώ

Ελλάδα / Σπίτι «στη σκιά» της Ακρόπολης πωλείται για 9.5 εκατομμύρια ευρώ

Η τοποθεσία του προσφέρει άμεση πρόσβαση στο σημαντικότερο μνημείο της χώρας, ενώ ταυτόχρονα παραμένει προφυλαγμένο από την έντονη τουριστική κίνηση, δημιουργώντας ένα απρόσμενα ήσυχο περιβάλλον
LIFO NEWSROOM