Διακοπή δρομολογίων τραμ στο τμήμα «Μουσών- Σύνταγμα» λόγω εργασιών

Διακοπή δρομολογίων τραμ στο τμήμα «Μουσών- Σύνταγμα» λόγω εργασιών Facebook Twitter
EUROKINSSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Διακόπτεται η κυκλοφορία των επιβατικών συρμών του τραμ στο τμήμα «Μουσών- Σύνταγμα», από το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 6 Μαρτίου, λόγω εργασιών στο δίκτυο της γραμμής.

Το διάστημα αυτό τα δρομολόγια του τραμ θα διεξάγονται μόνο στο τμήμα «ΣΕΦ - Ασκλ. Βούλας - ΣΕΦ».

Κατά τη διάρκεια της διακοπής των δρομολογίων οι επιβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την ειδική λεωφορειακή γραμμή Χ6 (Σταθμός Συγγρού Φιξ - Νέα Σμύρνη) της οποία τα λεωφορεία θα πραγματοποιούν στάσεις στους παρακάτω σταθμούς του τραμ: Αχιλλέως (άνοδος), Ευαγγελική Σχολή (άνοδος), Μηδείας Μυκάλης (άνοδος- κάθοδος), Αγία Παρασκευή (άνοδος- κάθοδος), Μεγ. Αλεξάνδρου (άνοδος- κάθοδος), Αγ. Φωτεινής (άνοδος- κάθοδος), Αιγαίου (άνοδος- κάθοδος), Μπακνανά (άνοδος- κάθοδος), Νέος Κόσμος (στο ύψος του σταθμού Μετρό Ν. Κόσμος, επί της Οδού Ηλία Ηλιού).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

Ελλάδα / Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

«Ξεκινάμε από τη Σύρο γιατί εδώ γεννήθηκε ένα κύμα αντίστασης και αλληλεγγύης που εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα», γράφει - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωσή του η συλλογικότητα March to Gaza Greece
LIFO NEWSROOM