Δεύτερος σεισμός στο Αιγαίο

Δεύτερος σεισμός στο Αιγαίο Facebook Twitter
0

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ με επίκεντρο αυτή τη φορά 46 χιλιόμετρα ανατολικά, νοτιοανατολικά από το Παλιούρι Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με το αυτόματο σύστημα μέτρησης του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4,3 Ρίχτερ και το εστιακό της βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα.

4,4 Ρίχτερ είχαν νωρίτερα το μεσημέρι ταρακουνήσει τις Σποράδες στο Βόρειο Αιγαίο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑΣ NOVARTIS

Ελλάδα / Δίκη προστατευόμενων μαρτύρων Novartis: «Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα» κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την εξέταση του από την υπεράσπιση, είπε ότι θεωρεί τον πρώην πρωθυπουργό υπεύθυνο για «όσα ψεύδη είχαν πει οι τότε προστατευόμενοι μάρτυρες»
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Ελλάδα / Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Το δακτυλικό του αποτύπωμα εντοπίστηκε στο διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στα Λαδάδικα, όπου εκτιμούν οι αρχές πως κατασκευάστηκε ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.
LIFO NEWSROOM