Το αν υπάρχει λόγος ανησυχίας δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακόμα. Διασκεδαστικές είναι όμως οι δηλώσεις του υπουργού, που σίγουρα θα προτιμούσε αυτή τη περίοδο να βρίσκεται σε κάποιο αδιάφορο υπουργείο παρά σε αυτό της Υγείας.

Η χώρα μας θα είναι από τις πρώτες που θα προμηθευτούν το νέο εμβόλιο, δήλωσε στη ΝΕΤ. Αυτό θα γίνει επειδή μας συμπαθούν περισσότερο από τους άλλους, επειδή έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα από άλλους ή επειδή θα τους δώσουμε 1 δις ευρώ μπροστά και άλλο ένα κάτω από το τραπέζι;

Ο υπουργός είχε και επιφυλάξεις για τα συμπεράσματα των αμερικάνων ιολόγων που δημοσιεύτηκαν σε έγκυρη ιατρική επιθεώρηση, γιατί μπορεί να έχει σπουδάσει Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτικές Επιστήμες αλλά την Ιατρική την παίζει στα δάχτυλα. Και τέλος πάντων ποιοι είναι αυτοί οι ξένοι που έρχονται να αναστατώσουν τον ελληνικό λαό.

Για την ιστορία, η μελέτη λέει πως ο ιός σε πειραματόζωα προκαλεί σοβαρότερες βλάβες στο αναπνευστικό σύστημα σε σχέση με την εποχική γρίπη.

Άδεια για την παρασκευή εμβολίου έχουν πάρει 8 εταιρίες, των οποίων οι μετοχές αναμένεται να ανέβουν στα ύψη  από το φθινόπωρο. Αυτό ήταν tip, εγώ Ιατρική έχω σπουδάσει αλλά τα χρηματιστηριακά τα παίζω στα δάχτυλα.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr