Δείγμα DNA του Ζακ Κωστόπουλου στο μαχαίρι που βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο

Δείγμα DNA του Ζακ Κωστόπουλου στο μαχαίρι που βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Δείγμα DNA του 32χρονου Ζακ Κωστόπουλου, φέρεται να ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ., στο μαχαίρι που είχε βρεθεί το μεσημέρι της 21ης Σεπτεμβρίου έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλαδστώνος, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο άτυχος ακτιβιστής.

Την πληροφορία δημοσιεύει σήμερα το «Βήμα» επικαλούμενο αστυνομικές πηγές. Υπενθυμίζεται ωστόσο πως στο μαχαίρι δεν είχαν βρεθεί τα αποτυπώματά του Ζακ Κωστόπουλου.

Σύμφωνα με την αστυνομία αυτό ίσως οφείλεται στην μορφή και στο μικρό μέγεθος της λαβής του μαχαιριού που δεν επιτρέπει την λήψη πλήρων αποτυπωμάτων αλλά κι από το γεγονός ότι το κράτησαν κι άλλα άτομα.

Υπενθυμίζεται πως το μαχαίρι από την αρχή είχε γίνει θέμα συζήτησης στην υπόθεση αυτή καθώς οι πληροφορίες για το αν το κρατούσε ο Ζακ ή όχι ήταν αντικρουόμενες.

Ενδεικτικό του πώς άλλαξε χέρια και σημεία το μαχαίρι είναι το πώς σε φωτογραφία της Εφημερίδας των Συντακτών είχε εμφανιστεί να είναι στο χέρι αστυνομικού που ακινητοποιούσε τον Ζακ Κωστόπουλο.


Η ΕΛ.ΑΣ ολοκληρώνει την έρευνά της για τις συνθήκες θανάτου του 32χρονου και τις κινήσεις του τις ημέρες που είχαν προηγηθεί από το δραματικό συμβάν.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να παρουσιάσουν τα στοιχεία τους για το «φιλμ» των κινήσεων του Ζακ Κωστόπουλου πριν το τραγικό περιστατικό της οδού Γλάδστωνος


 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ