ΔΕΔΔΗΕ: 3.000 νοικοκυριά παραμένουν ακόμη χωρίς ρεύμα

ΔΕΔΔΗΕ: 3.000 νοικοκυριά παραμένουν ακόμη χωρίς ρεύμα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Η κακοκαιρία «Ελπίς» είναι πλέον παρελθόν, αλλά η ταλαιπωρία συνεχίζεται για πολλούς πολίτες, καθώς περίπου 3.000 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ. 

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, συνεχίζονται πυρετωδώς οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών σε τέσσερις γραμμές, στις περιοχές Κάτω Σούλι, Γραμματικό, Σχοινιά και Πικέρμι. 

Ταυτόχρονα, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν τις εργασίες αποκατάστασης «σε πλήθος μεμονωμένων βλαβών» σε διάφορες περιοχές της Αττικής. 

Τη Δευτέρα, σημειώνεται στην ανακοίνωση, η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περίπου 200.000 νοικοκυριά. «Αυτή την ώρα οι ζημιές στο Δίκτυο επηρεάζουν την ηλεκτροδότηση περίπου 3.000 νοικοκυριών», συμπληρώνει ο ΔΕΔΔΗΕ. 

Τέλος, καλεί τους καταναλωτές που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με διακοπή ρεύματος να να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 800 400 4000, 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE  από το κινητό τους (Android και iOS)  ή στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ