Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας Facebook Twitter
0

Τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια με μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια, προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο Β-ΒΑ 6 και από το απόγευμα 7 Μποφόρ .

Στην Αττική προβλέπονται  νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 13 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 9 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 7 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: στην Ηπειρο λίγες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα ασθενήσουν.
Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα νοτιότερα τμήματα της ανατολικής Πελοποννήσου.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στην Κρήτη σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα ασθενήσουν.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά στα βόρεια αυξημένες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM