Bρέθηκε η σορός της 31χρονης που είχε πέσει από τη γέφυρα του Ρίου

Bρέθηκε η σορός της 31χρονης που είχε πέσει από τη γέφυρα του Ρίου Facebook Twitter
0

Στην 31χρονη γυναίκα που την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχε πέσει από τη γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου, ανήκει η σορός που βρέθηκε χθες το απόγευμα στην παραλία Λακκόπετρας κάτω Αχαΐας.

Οι κάμερες ασφαλείας της γέφυρας είχαν εντοπίσει τότε την άτυχη γυναίκα να κατεβαίνει από ένα ΙΧ αυτοκίνητο και στη συνέχεια να χάνεται.

 Το λιμενικό σώμα είχε διεξάγει εκτεταμένες έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

 Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, η σορός εντοπίστηκε από πολίτες, που ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε το λιμενικό. Η άτυχη γυναίκα που είχε αφήσει σημείωμα πριν πέσει γράφοντας ότι είναι άρρωστη και δεν θέλει να τους επιβαρύνει άλλο, αναγνωρίστηκε από τους οικείους της.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM