Βράβευση Στουρνάρα από το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Βράβευση Στουρνάρα από το Πανεπιστήμιο Κρήτης Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Τον Γιάννη Στουρνάρα βράβευσε σήμερα, σε ειδική τελετή, το Πανεπιστήμιο Κρήτης. 

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, βραβεύτηκε από το Πανεπιστήμιο Κρήτης με το Χρυσό Μετάλλιο, σε αναγνώριση της συμβολής της Τράπεζας για την ανάπτυξη της έρευνας στις οικονομικές και κοινωνικές επιστήμες. Η απονομή έγινε σήμερα το μεσημέρι από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης Οδυσσέα Ζώρα.

Εξάλλου, σε συνέδριο Μακροοικονομικής πολίτικης που πραγματοποιείται σήμερα στο ίδιο Πανεπιστήμιο, ο κ. Στουρνάρας αναμένεται να συμμετάσχει σε συζήτηση, σήμερα το απόγευμα, με θέμα την ανασκόπηση της νομισματικής πολιτικής κατά τη διάρκεια της πρόσφατης χρηματοπιστωτικής κρίσης. Στη συζήτηση θα πάρουν μέρος ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της κεντρικής τράπεζας της Ελβετίας (SNB) Fritz Zurbrügg, ο καθηγητής Daniel Dăianu ο οποίος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της κεντρικής τράπεζας της Ρουμανίας (NBR), και ο καθηγητής Charles Wyplosz από το Graduate Institute of International and Development Studies της Γενεύης.


Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Ελλάδα / Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση των οικογενειών των δύο παιδιών να δωρίσουν τα όργανά τους – «Η καρδιά του θα χτυπάει κάπου αλλού και θα την ακούω», λέει ο πατέρας του 12χρονου
LIFO NEWSROOM
Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Ελλάδα / Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φυγόποινος πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – Καταζητούνταν μετά την καταδίκη του για την τραγωδία στο Μάτι
LIFO NEWSROOM