«Βουλιάζει» η Μόρια: Στους 12.000 ανέρχονται επίσημα οι πρόσφυγες που ζουν στον καταυλισμό

«Βουλιάζει» η Μόρια: Στους 12.000 ανέρχονται επίσημα οι πρόσφυγες που ζουν στον καταυλισμό Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Δραματική παραμένει η κατάσταση στον καταυλισμό προσφύγων στη Μόρια. Στις 12.000 ανέρχεται σήμερα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο πληθυσμός του καταυλισμού του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια της Λέσβου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, τουλάχιστον 5.000 ζουν μέσα στον περίκλειστο χώρο του κέντρου, ενώ οι υπόλοιποι ζουν σε κτήματα γύρω από τον καταυλισμό.

«Βουλιάζει» η Μόρια: Στους 12.000 ανέρχονται επίσημα οι πρόσφυγες που ζουν στον καταυλισμό Facebook Twitter

Σήμερα, σε σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων με στόχο το συντονισμό της αντιμετώπισης της κατάστασης στο νησί, έγινε γνωστό ότι έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη η αναχώρηση από το νησί 97 αιτούντων άσυλο.

Στο μεταξύ, σήμερα από το πρωί, δεδομένης της πτώσης της έντασης των ανέμων υπάρχουν ξανά αυξημένες ροές. Από τα μεσάνυχτα σήμερα Δευτέρα, και μέχρι τις 5 το απόγευμα, στη Λέσβο πέρασαν 109 άτομα, στη Χίο 77 και στη Σάμο 114. Συνολικά δηλαδή, σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση βορείου Αιγαίου, στα νησιά του βορείου Αιγαίου σήμερα πέρασαν 300 νέοι πρόσφυγες και μετανάστες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
«Βουλιάζει» η Μόρια: Στους 12.000 ανέρχονται επίσημα οι πρόσφυγες που ζουν στον καταυλισμό Πηγή: www.lifo.grΤα νόμπελ με τις γιαγιάδες του τσίπρα γίνανε ''βουλίαζει η Μόρια''!!!Όταν δεν έχεις μυαλό κάνεις την κωλοτούμπα και το παίζεις και θορυβημένος...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ